loader image
Aranjament natural la pahar
Produsele și conceptul hand made există de când a început omul să meșterească prin gospodărie sau în jurul acesteia. Încă din cele mai vechi timpuri am folosim elementele din natură pentru a ne înfrumuseța sau împodobi ținutele.

Odată cu Revoluția Industrială, a apărut conceputul de producere în masă, iar procesul de fabricație a bijuteriilor a fost tehnologizat. Deși conviețuiesc ambele modalități de creare a accesoriilor (manual și tehnologizat), în ultimii ani bijuteriile îndeletnicite manual au căpătat o valoare aparte.

Cum nouă ne place educația în natură, ne-am gândit să schimbăm perspectiva și să punem natura în bijuterii. Astfel îi subliniem valoarea și sub o altă formă.

Te-am făcut curios?
Haide să vedem ce putem crea împreună!!!

Mai multe detalii
De obicei ne petrecem timpul în natură fără a remarca cât de frumoasă este ea, în cele mai mici detalii. Pentru că o iubim și o purtăm în suflet la orice pas, ne-am gândit să facem cumva să o purtăm și fizic cu noi, în fiecare zi. Așadar, haideți să dezvăluim cum ne putem simți în comuniune cu natura, dar și să îi slăvim și apreciem frumusețea în public.

Iată ce resurse sunt necesare pentru a putea a crea aranjamentul la pahar, folosind elemente din natura înconjurătoare: pahar pe care te gândești să îl arunci (acum are valoare), pistol cu silicon, rezerve de silicon, accesori din natură și panglică (opțional varianta contra cost)

Pași de urmat:
1. Cumpără materialele necesare pentru confecționarea aranjamentului, enumerate mai sus. Recomandăm această sursă: https://www.decohobbyart.ro

2. Întreabă-ți părinții sau bunicii dacă au pahare de care nu mai au nevoie și ți le-ar putea dona. Strânge paharele primite și selectează-le pe cele care nu sunt crăpate și nu au urme accentuate de uzură. Spală-le și lasă-le la uscat.

3. Mergi în natură și colectează muschi verde, conuri, bețișoare, alte elemente care oferă un frumos contrast de culori. Dacă nu găsești tot ce îți dorești, poți comanda suplimentar de aici: https://www.decohobbyart.ro/index.php?route=product/category&path=215_119_120

4. Introdu în pahar muschii sau elementele strânse și așează-le astfel încât să creezi un aranjament frumos. Folosește pistolul cu silicon pentru a le fixa în poziția dorită. Tot cu pistolul poți lipi pe marginile paharului panglici cu variate modele. Și acestea se pot găsi pe website-ul antemenționat.

5. Lasă totul la uscat 1 zi. Paharul tău cu amintiri este gata.

6. Oferă paharul cadou sau crează o colecție întreagă și strânge fondurile primite la schimb pentru a contribui la realizarea unui proiect comunitar.

Fă o poză cu aranjamentul tău și salvează-o într-un folder online.
[categories]

Linkuri utile:

Program al Fundației Noi Orizonturi. Designed by Node.