Și pentru că avem un patriminiu imobil atât de vast conectat cu această mare sărbătoare, ne dorim ca prin provocările care urmează să îl explorăm, să îl descoperim, evidențiem și luminăm, cu ajutorul vostru, meseriași rurali 🙂
Haideți să vedem ce avem de făcut!
Așadar, spor la treabă și Paște fericit tuturor!

Iată ce aveți de făcut:
1. Adunați foile exteriore de pe mai multe cepe, astfel încât să strângeți 2 mâini consistente de foi.
2. Spălați ouăle înainte de a le folosi.
3. Fierbeți foile de ceapă până își lasă culoarea în zama din recipient.
4. Opriți focul și lăsați la răcit până puteți ține degetul în apă. Nu băgați ouăle în apa fiartă pentru că se vor crăpa.
5. Când compoziția s-a răcit, adăugați ouăle și puneți la foc timp de 10 minute.
6. Opriți focul și lăsați ouăle în zama obținută pentru încă 10 minte.
7. Scoateți ouăle și dați-le cu slănină pe deasupra, pentru a căpăta un luciu plăcut.
Succes și Paște fericit!
Fă fotografii pe tot parcursul activității și păstrează-le într-un folder online.





Program al Fundației Noi Orizonturi. Designed by Node.