loader image
Desenează cu urme de bocanci pe zăpadă
Iarna vine la pachet cu măreția ei albă și frumusețea de nedescris. Natura se îmbracă în alt veșmânt, iar zăpada acoperă toate culorile așternute de toamnă peste păduri, poieni și sate.

Ai zice că viața se așează la masă cu somnul și intră în hibernare, iar tot ce a fost însuflețit îngheață sub puterea frigului pătrunzător.

Chiar dacă pare că totul împietrește în timp, avem posiblitatea să privim peisajul prin ochii unui artist, să ne bucurăm de pânza albă pe care ne-o oferă iarna și să o îmbogățim cu ideile noastre îndrăznețe de colorare sau întrebuințare a acesteia.

Mai multe detalii

V-am mai spus că iarna oferă cele mai frumoase pânze pentru pictură și de aceea ne-am propus să ”înghețăm” pe acestea toate obiectele, persoanele sau clipele frumoase cu care ne-am intersectat în acest sezon.

Aceștia sunt PAȘII pe care trebuie să îi faci pentru a realiza un desen pe zăpadă cu urmele bocancilor tăi:

1. Alege un model/șablon pe care dorești să îl redai folosind urmele tale de picior. Îți recomandăm forme mai ușoare precum: fructe, animale, plante,vază, etc. Dacă te crezi foarte talentat, nu te opri aici și încearcă să redai portrete, peisaje sau orice altceva îți trece prin minte 🙂
2. Ieși afară din casă și alege un loc cu zăpadă care nu a fost călcată anterior. Aceasta va fi pânza ta. Recomandăm să alegi un loc aflat sub un balcon sau mai jos de punctul în care te vei poziționa pentru a fotografia opera ta de artă.
3. Cu ajutorul pașilor tăi trasează conturul pânzei și începe să desenezi contururile celorlalte obiecte sau a ceea ce ai ales la punctul 1.
4. Urcă în locul din care vei face fotografia operei tale de artă.
5. Fă o fotografie și păstreaz-o într-un folder online.

Fă o fotografie și păstreaz-o într-un folder online.
[categories]

Program al Fundației Noi Orizonturi. Designed by Node.