loader image
Ghirlandă crenguțe de brad și fructe uscate
Da da….încep să se audă zurgălăii și colindele parcă răsună în fundal, semn că nu mai este mult și vine Crăciunul.
Odată cu colindele, se deschide și sezonul cadourilor și știm cu toții cât de dificil este să alegi ceva inedit pentru a fi dăruit cu ocazia acestor deosebite Sărbători de iarnă. Să nu te simți descumpănit. Șirul provocărilor de Crăciun au rolul de a te ajuta în acest sens, așa că înveselește-te, nu te descuraja și pregătește-ți degetele pentru ce urmează.
Te invităm să înveți cum să creezi singur, ornamente, ghirlande și alte obiecte tematice, care dau o notă deosebită de creativitate cadourilor tale.
Fii unul dintre spiridușii din echipa noastră și alătură-te inițiativei de a sărbători mai deosebit aceste Sărbători minuate.

Spor la treabă și Crăciun fericit!!! 🎅 💝 🎅

Mai multe detalii

Iată care sunt pașii pe care trebuie să îi parcurgi pentru a realiza acest ornament:
1. Cumpără toate produsele de care ai nevoie pentru a crea ornamentul: pistol silicon, rezerve de silicon, panglică, fundiță.
2. Taie mere, portocale și lămâi în felii groase de aproximativ 1 cm. Pune-le la uscat într-un loc aerisit și călduros pentru câteva zile.
3. Mergi în natură și culege câteva crenguțe de brad, conuri de brad și ghinde. Întoarce-te acasă și pregătește și niște nuci.
4. Roagă un adult să te ajute în a forma un cerc din crenguțele de brad culese. Leagă-le din loc în loc pentru a oferi stabilitate. Așa vei realiza baza ghirlandei.
4. Lipește pe cetincă conuri de brad, felii din fructele uscate, nuci și/sau ghinde pentru a oferi un aspect cât mai frumos ornamentului.
6. Adaugă, tot prin lipire, agățătoarea din panglică și fundița.
Felicitări! Ai finalizat un alt ornament care va înfrumuseța masa de Crăciun.
Fă o poză cu ornamentul tău și salvează-o într-un folder online.
Natură și grădinăritAntreprenoriat în ecoturismMediuCu facilitareCrăciunMai multe zile

Program al Fundației Noi Orizonturi. Designed by Node.